En af fordelene ved at shoppe uden for København er, at du nemmere kan parkere

3 grunde til at tage på shopping uden for København

Overvejer at du at tage ind til byen for at shoppe? Så skal du læse med her. Det kan nemlig snildt betale sig at tage lidt uden for byen. Der er nemlig mange fordele ved at vælge de store shoppingcentre uden for byen.

Her får du her tre gode grunde til, at du skal vælge at tage på shopping uden for København i stedet for at tage ind til strøget i København.

1) Du kan parkere helt gratis

Når du skal på shopping i København, er det rart at have bilen med. Men det kan være svært at finde en parkeringsplads i centrum af København, og når du finder en, koster den ofte mange penge pr. time. I Glostrup Storcenter kan du blandt andet parkere bilen helt gratis på en af centrets 800 p-pladser. Har du en el-bil, kan du også lade den op i parkeringshuset. Kort sagt, det kan bedre betale sig at finde parkering i Glostrup til sammenligning med indre by.

Så kan du nemt tage på shopping i København uden at skulle bekymre dig om dyre parkeringspladser eller for meget trafik. Det er, som et plus, nemt at komme til shoppingcentret via Motorring 3 og Hovedvejen, så du ikke skal ind i myldretrafikken midt i København.

2) Du kan shoppe i alt slags vejr

Det danske vejr er altid utilregnelig. Og i store dele af året kan det både regne, sne og blæse. Tager du til shoppingcentret i Glostrup eller et af de andre store shoppingcentre på vestegnen, kan du shoppe i alt slags vejr – også på de rigtig regnfulde dage. Her er du sikker på, at der er tørvejr og varmt, uanset årstiden. Det kan være specielt praktisk, når du skal shoppe i København med små børn eller bedsteforældrene.

3) Du kan få lidt ekstra forkælelse

Glostrup Storcenter har ikke bare butikker. Shoppingcentret har også en skøn neglesalon med dygtige negleteknikkere, der kan forkæle dig og dine negle. Så kan du slå din shopping i København sammen med en tur på skønhedsklinik og få lidt ekstra forkælelse ind.

Når du er færdig hos neglesalonen, kan du altid slutte din shopping med en kaffepause på Espresso House, lækker sushi hos Sushi Mania eller en god aftensmad på en af shoppingcentrets mange hyggelige restauranter. Det er den perfekte shopping i København.

Leave a Reply